Velkommen til mai.dk

Velkommen til mai.dk

Om denne blog...

Her "udstiller" jeg nogle af de ting, primært kort, jeg har kreeret helt selv :oD
Du kan købe de kort, mærkater m.v., jeg laver - og samtidig støtte et velgørende formål efter eget valg - i min Facebook-gruppe. Det er da win-win ;o)

Lidt nye dies i brug

GavemærkaterPosted by Mai Britt 05 Mar, 2016 22:36:54
På det seneste har jeg fået flere dies i sving, som ellers bare har ligget og ventet på mit "lager" - og hvor er de bare fine! Bl.a. har jeg haft gang i en Marianne ræve-die >>Jeg har også fået støvet nogle Top Dog dies af, som jeg efterhånden har haft liggende i et stykke tid, bl.a. flamingo, kat og flodhest. Mærkaterne er lavet til en bestemt bestilling, så jeg har ikke rigtig haft nogen "til salg" (dvs. heller ikke vildt gode fotos) udover flamingoen, men den er da også fin :oD >>


Og her et lidt mindre godt billede, hvor bl.a. katten og flodhesten er med :o) >>


Mine to yndlings-tag-dies (som jeg har brugt til alle disse) er fortsat en Taylored Expressions Tag (no. 2, mener jeg) og en Die-namics die fra et sæt, der kom lige inden jul. Overvejer meget seriøst at købe et sæt mere af hver, så jeg kan optimere min produktion lidt ;o)

Du finder de mærkater, jeg har til salg lige nu, her.

Jeg har også fået lavet lidt flaskemærkater igen, bl.a. med abe og kat >>


Du finder alle flaskemærkater, jeg har til salg lige nu, her.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.