Velkommen til mai.dk

Velkommen til mai.dk

Om denne blog...

Her "udstiller" jeg nogle af de ting, primært kort, jeg har kreeret helt selv :oD
Du kan købe de kort, mærkater m.v., jeg laver - og samtidig støtte et velgørende formål efter eget valg - i min Facebook-gruppe. Det er da win-win ;o)

Velkommen 2018

AndetPosted by Mai Britt 01 Jan, 2018 10:14:30
Så susede 2017 lige forbi.. kan kun give Dronning Margrethe ret i, at jo ældre man bliver, jo hurtigere går tiden!

Mit 2017 har været sådan lidt op og ned samtidig med, jeg har skiftet job, har haft en dejlig lang sommerferie m.v., så jeg har ikke været så produktiv på klippe- og klistrefronten, som jeg var i 2016 (og som jeg også havde "planlagt", da 2016 blev lidt for stresset på hobbyfronten?!). Men det går nok :o) Ca. 420 kort og 575 mærkater blev det til, og det er trods alt også en sjat :o) Pengene for mit salg af kort og mærkater gik i 2017 bl.a. til Sara og Geparderne, Inges Kattehjem, Hammerslag (gruppe på FB, der støtter bl.a. gadehunde), Tøstrup Kattehjem og Kræftens Bekæmpelse. Det er en stor fornøjelse for mig at kunne støtte disse og mange andre velgørende formål og samtidig hygge mig med min hobby, så endnu en gang tak til alle mine søde "kunder", som gør dette muligt!

Jeg håber, 2018 for alle bliver et godt og lykkebringende år, og så vil jeg gøre mig lidt mere umage med at huske at opdatere denne side :o)

Mange kærlige hilsner
Mai Britt

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.